Twente investeert in een Leven Lang Ontwikkelen! Door economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen verandert de arbeidsmarkt in onze regio in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap blijft een must om onze Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, overheid en onderwijs het met Twents Fonds voor Vakmanschap mogelijk om vakmanschap blijvend te ontwikkelen.

“De Twentse economie vraagt om goed gekwalificeerde vakmensen, waarvan er steeds minder zijn”

Voor wie?

Twents Fonds voor Vakmanschap is er voor werkenden, ZZP’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen in een vakrichting tot en met MBO niveau 4 die een helder perspectief biedt op de Twentse arbeidsmarkt.

Hoe werkt het?

Twents Fonds voor Vakmanschap biedt een scholingscheque tot maximaal 5000 euro om scholing/opleiding (deels) te bekostigen. Om het scholingsplan te laten slagen krijg je als deelnemer ondersteuning van een loopbaanconsulent van het Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Zij voeren vooraf ook een loopbaangesprek met de kandidaten, beoordelen de aanmelding voor een scholingscheque en houden contact met de deelnemers tijdens de scholingsperiode.

Interesse?

Wil je investeren in je vakmanschap en meer weten over de mogelijkheden die Twents Fonds voor Vakmanschap kan bieden, neem dan contact met ons op. Voor  meer informatie of het direct aanvragen van een scholingscheque vanuit Twents fonds voor Vakmanschap kun je ook kijken op de website.

Edwin Kamp

Manager

Bert Otten

Projectadviseur

Waar we aan werken

  • Het bevorderen van modern vakmanschap op MBO niveau
  • Het aanjagen van een Leven Lang Leren
  • Het stimuleren van intersectorale mobiliteit en samenwerking
  • Het innoveren van het scholingsaanbod in Twente

Volg dit project

Bekijk website Twents Fonds voor VakmanschapBekijk website Twente.com

Volg dit project

Aanmelden