Versneller voor doeners met ideeën: Grow Green

By 7 november 2019Nieuws
Heb je een goed idee waarmee je een bijdrage levert aan een circulaire economie? Dan is dit jouw kans! Grow Green zet Twentse doeners met wereldideeën in het zonnetje. Op de dag van de Duurzaamheid, 10 oktober, vond de lancering van dit initiatief plaats. Samen met Twentse partners zoals Pioneering, Twentebranding en de Green Business Club Twente, dragen we ons steentje bij aan het verduurzamen van Twente.
Grow Green is een zoektocht naar bedrijven die een duurzame oplossing aandragen, gericht op de circulaire economie. De eerste ronde zal plaatsvinden op Social Impact Day, waar mensen in de gelegenheid worden gesteld om hun mooie ideeën te vertellen en ook een hulpvraag kunnen stellen. Waar ben je al mee bezig en hoe zou je de next step kunnen maken. Wie of wat heb je daar voor nodig? Iedereen is van harte welkom om zo te komen tot een kruisbestuiving waar men van elkaar kan leren en elkaar kan voeden.Dus heb je een circulair idee en wil je laten zien waar je mee bezig bent? Wil je anderen inspireren of heb je zelf nog hulp nodig? Kom dan op 19 november naar Social Impact Day, bij Metropool Hengelo. Het thema op de 19e november is Twents rentmeesterschap 4.0. Zo presenteert Landgoed Twickel hun aanpak om lokale producten juist lokaal in te zetten. Gevolgd door twee casussen over kringloop van historische bouwmaterialen (Stichting RIBO) en over lokale voedselkringloop (Trends & Concepts).

Hoe de website in de gaten, binnenkort volgen meer bijeenkomsten voor doeners! Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.twente.com/growgreen.