Wie zijn actief betrokken bij de Agenda?

By 14 februari 2019Nieuws

Met de start van het nieuwe jaar is er een aantal wisselingen wat betreft de voorzitters en secretarissen van de verschillende tafels. Martha van Abbema, wethouder van de gemeente Twenterand is voor de tafel Circulaire economie & duurzaamheid als nieuwe voorzitter aangesteld. Een taak die haar op het lijf is geschreven. Ze is portefeuillehouder in Twenterand van het thema Duurzaamheid. Daarnaast had ze in de provinciale staten de portefeuilles Ruimtelijke ordening en Water en Landbouw en Natuur.
“Ik vind het een hele eer dat ik ben gevraagd als voorzitter van deze tafel. Vanuit mijn functie kan ik mooi dwarsverbanden leggen en dat is ook de bedoeling van deze tafel; het verbinden en met elkaar tot mooie projecten komen om Twente te laten groeien,” aldus Martha van Abbema.

Bert Oudendijk heeft zijn functie als voorzitter van de tafel Techniek als motor neer moeten leggen. Wij danken hem als trekker van het eerste uur voor zijn inzet. Tevens zijn er ambtelijke wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot de rol van secretarissen. Hieronder een volledig overzicht van de huidige mensen die zich actief inzetten voor de Agenda voor Twente.